Iedere constructie heeft zijn specifieke wensen, en dus ook zijn specifieke oplossingen. Daarvoor brengen wij steeds een plaatsbezoek. Op basis van de grootte en de bereikbaarheid van de constructie, de veiligheid en de geldende milieunormen bepalen wij hoe we te werk zullen gaan en welke hulpmiddelen we hiervoor nodig hebben.


» Werken van op de grond


OSMOSE is een schoonmaaksysteem waarmee wij van op de grond de meest complexe constructies weer glashelder maken. Mede door onze telescopische werktuigen, kunnen wij in een recordtempo grote oppervlaktes reinigen. Door gebruik te maken van ultra puur garanderen wij u een vlek- en streepvrije opdroging. Het is geschikt voor zowel glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering als zonnepanelen.

Clever Cleaning - Professionele glazenwassers voor bedrijven en particulieren.

Een variant op osmose is PURAQLEEN. Dit systeem verbruikt nog minder water.


» Werken op hoogte


Wanneer we echter merken dat uw constructie niet van op de grond gereinigd kan worden, dan maken wij gebruiken van onder meer ladders, hoogtewerkers of stellingen.
Wanneer nodig kunnen wij zorgen voor:

» Kleine beladdering
» Schaarliften (tot 12m)
» Spinhoogtewerkers
» Zelfrijdende hoogtewerker (tot 26m)
» Hoogtewerkers op vrachtwagens (tot 100m)

Clever Cleaning - Professionele glazenwassers voor bedrijven en particulieren.


» Eco-vriendelijke producten


De enkele producten die we gebruiken in functie van zeer vervuilde constructie, beantwoorden steeds aan de meest recente en strenge milieu voorschriften.



Neem contact met ons op voor een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte!
Clever Cleaning advantages